FYRBYN

Alla kök/pentry är utrustade med kylskåp, tallrikar, muggar, bestick, kastruller och stekpannor samt enkel utrustning vad gäller köksredskap. Det finns normalt osthyvel, stekspade, visp och slev. Även diskmedel och diskborste finns. All övrig utrustning såsom t ex kökshandduk får tas med hemifrån. Toalett- och hushållspapper finns på plats.

Hus Valfrid (Hyrs ut som helt hus)

Ett separat hus med två sovrum, allrum, pentry med spis och ugn samt dusch/wc. Huset har el och varmvatten. Det finns totalt fyra bäddar fördelade på våningssängar. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott.


Hus Litt B (Hyrs ut som helt hus)

Ett separat hus med tre sovrum, kök med spis, ugn och diskmaskin samt dusch/wc. I köket finns det mesta i form av köksutrustning. Huset har el och varmvatten. Det finns totalt 6 ordinarie sängplatser samt en bäddsoffa med plats för två personer. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott. Det finns även möjlighet att hyra till två extrasängar i en intilliggande gäststuga.


Hus Litt C (Hyrs ut rumsvis)

Ett hus med två separata rum med fyra bäddar i varje fördelade på våningssängar. I köket finns det mesta i form av köksutrustning. Huset har el och varmvatten. Rummen har gemensamt kök och gemensam dusch/wc. Köket har spis med ugn. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott.