LÄGERPLATSEN

NY SERVICEBYGGNAD 2023 På lägerplatsen finns en ny fin servicebyggnad rymmande ett stort kök med ett antal elspisar, ugnar, ett par mikrovågsugnar, kaffebryggare och rinnande kallt och varmt vatten i diskbänkarna.
>>>> Se servicebyggnadens utrustning samt bilder här

Alla stugor på lägerplatsen är försedda med eget kök, vilket delas av de som bor i stugan. Det finns inga vanliga ugnar i vare sig servicebyggnaden eller i stugorna på lägerplatsen. Alla kök är utrustade med tallrikar, muggar, bestick, kastruller och stekpannor och enkelt utrustade vad gäller köksredskap. Det finns normalt osthyvel, stekspade, visp och slev. Se utförligare utrustningslista under varje stugtyp nedan.

Sovrummen i stugor och vandrarhem har i allmänhet våningssängar. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott.

Även hushållspapper, diskmedel och diskborste finns. All övrig utrustning såsom t ex kökshandduk får tas med hemifrån. Förutom köket finns en enkelt inredd matsal, ett antal förvaringsskåp, torkskåp samt en mindre frysbox för byte av kylklampar. Även ett tvättrum med rinnande kallt vatten finns i servicebyggnaden.

Kärl för avfallshantering med sortering finns i anslutning till kokhuset. Torrklosett med tvättmöjlighet är belägen ca 100 m från lägerplatsen. Toalettpapper finns. Det finns två varmduschar i servicebyggnaden, tre handfat per duschrum, klinkergolv och kakelväggar. Alla byggnader har elbelysning.

4-bäddsstugor (hyrs ut rumsvis)
Lyran 2, Madame 2, Minan 1 & 2, Snabb 1 & 2

Varje stuga har två rum där det finns 4 bäddar fördelade på våningssängar i respektive rum. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott. Rummen är utrustade med garderob, ett litet bord samt en stol till varje säng. Rummen har elbelysning och delar på ett gemensamt kök med spis utan ugn, kylskåp, pressobryggare för kaffe och diskbänk med varmvatten. >>>> Se köksutrustning här

Fyrbäddsstuga


3-bäddsstugor (hyrs ut rumsvis)
Albertina, Anders, Maria, Petter

Varje stuga har två rum där det finns 3 bäddar fördelade våningssäng plus enkelsäng i respektive rum. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott. Rummen är utrustade med garderob, ett litet bord samt en pall till varje säng. . Rummen har elbelysning och delar på ett gemensamt pentry med spis (2 plattor utan ugn), mikrovågsugn, pressobryggare för kaffe, kylskåp och diskbänk med kallvatten.
>>>> Se köksutrustning här

Trebäddsstuga


2-bäddstugor (hyrs ut rumsvis)
Kanonen 1 & 2, Lilian 1 & 2, Lyran 1 och Madame 1

Dessa stugor har 2 enkelsängar i respektive rum. Stugorna är egentligen 4-bäddsstugor som gjorts betydligt bekvämare. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott. Rummen är utrustade med garderob, ett litet bord samt en stol till varje säng. Rummen har elbelysning och delar på ett gemensamt kök med spis utan ugn, kylskåp, pressobryggare för kaffe och diskbänk med varmvatten. >>>> Se köksutrustning här


Fanny, Gunnar, Hulda, Kalle, Olga, Oskar

Varje stuga har två rum där det finns 2 bäddar fördelade på våningssäng i respektive rum. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott. Rummen är utrustade med garderob, ett litet bord samt en pall till varje säng. Rummen har elbelysning och delar på ett gemensamt pentry med spis (2 plattor utan ugn), mikrovågsugn kylskåp, pressobryggare för kaffe och diskbänk med kallvatten. >>>> Se köksutrustning här

Tvåbäddsstuga


Vandrarhem (hyrs ut rumsvis)
Eliza, Hyna, Mireya, Primus, Tärnskär, Vega

Vandrarhemmet består av 6 rum varav 2 stycken är 4-bäddsrum och 4 stycken är 3-bäddsrum.
Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott.


Hyrtält (8 permanenta tält med två sängar i varje)

Det finns 8 fasta tält på trätrall. Varje tält har två sängar. Madrass, täcke och kudde finns till varje säng, medan gästerna själva måste ta med lakan och örngott.


Tältplats (Eget medtaget tält)

Eget medtaget tält får sättas upp på anvisad plats inom lägerområdet.